Op deze pagina staat praktische informatie. Zoals de kosten voor een behandeling(consult) osteopathie, lidmaatschap van beroepsverenigingen en de voorwaarden osteopathie. Maar ook (telefonische) bereikbaarheid, onze klachten- en geschillenregeling en privacy.

 

Tarieven Osteopathie Eemland 2024

Behandeling Tijd Kosten
1e consult 45 minuten € 97,-
Vervolg consult (standaard) 45 minuten € 97,-

Aanvullende informatie

Consult
In een 1e afspraak/consult hebben wij een gesprek over uw gezondheid (anamnese) en de klachten waar u voor komt, voeren we een lichamelijk onderzoek uit en aansluitend de eerste behandeling. Een eerste consult duurt normaal 45 tot maximaal 60 minuten.

Een standaard afspraak/consult duurt 45 minuten.

U betaald aan het eind van ieder consult. Betalen kan contant of per PIN. Aansluitend ontvangt u een factuur. Hiermee kunt u de kosten declareren bij uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen
Vergoedingen van de zorgverzekeraars voor osteopathie komen (indien van toepassing) uit het aanvullende pakket. Via Zorgwijzer kun je alle vergoedingen vinden.

Bereikbaarheid
Ik ben buiten het consult bereikbaar voor de mensen die ik behandel voor vragen of advies. Dit geldt ook voor overleg met andere behandelaars. Echter tijdens mijn behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen. Over het algemeen antwoord ik binnen 2 werkdagen. Soms is het nodig om schriftelijk één en ander te communiceren. Hiervoor kan ik een vergoeding in rekening brengen.

Beroepsvereniging
Ilja de Groot/Osteopathie Eemland is lid van de Nederlandse Vereniging van Osteopathie (NVO) en het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Voorwaarden
De algemene voorwaarden osteopathie staan geregistreerd bij de SER.

Klachten/geschillen
Bent u ontevreden of heeft u een klacht? Bespreek het alstublieft met ons. We zoeken graag samen met u een oplossing. Komen we er samen niet uit? Dan kunt u een klacht indienen bij het register. Hiervoor zijn we aangesloten bij de klachten en geschillenregeling osteopathie van het register NRO.

Privacy
De privacyvoorwaarden van Osteopathie Eemland in het kort:
1 Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.
2 Wij gaan integer met je gegevens om.
3 We gebruiken de gegevens op een contactformulier om met je in contact te komen.
4 Als je bij ons een afspraak maakt leggen we je gegevens vast in een digitaal en beveiligd dossier.
De uitgebreide versie staat op onze privacypagina.