Ilja de Groot (1972), osteopaat in Amersfoort.
Voor mij is osteopathie het mooiste vak van de wereld. Het menselijk lichaam vind ik oneindig interessant. De uitdaging van het volgen van mijn manuele bevindingen en die te koppelen aan mijn theoretische kennis voor een oplossing voor jou als patiënt is fantastisch.

Persoonlijk
Sinds 2014 woon ik in Amersfoort met mijn partner en onze dochter. Oorspronkelijk kom ik uit Alkmaar en de nuchtere Noord Hollandse instelling heb ik nog steeds. Ik ben oprecht, invoelend, eerlijk en direct.
In mijn vrije tijd mag ik graag koken, wandelen en lezen.

Opleiding
Ik studeerde af aan College Sutherland met de casestudie: “osteopathie bij dyspareunie na hysterectomie”. (In gewone mensentaal: Het effect van osteopathie bij een vrouw met pijn bij het vrijen. De pijn ontstond enkele jaren na het verwijderen van de baarmoeder.) Al na 3 behandelingen was mevrouw van deze klacht af, en na 5 behandelingen ook van de lage rugpijn waar zij last van had.

Carriere
Na mijn afstuderen begon ik met een zwangerschapsvervanging voor een collega en startte ik als ZZP-er bij een tweetal collega’s in de praktijk. Sinds 2019 heb ik ook mijn eigen praktijk voor osteopathie in Amersfoort.

 

(Na)Scholing
  Diploma Reanimatie / AED
 Diploma Medische Basiskennis
  Diploma Osteopaat DO MRO

Foto van Ilja de Groot osteopaat DO MRO, Ilja heeft een vriendelijk gezicht, blauwe ogen en grijs haar.
Ilja de Groot
osteopaat DO MRO
Osteopathie Eemland Amersfoort