Je gezondheid is bij de osteopaat in goede handen
De osteopaat is deskundig in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. Een behandeling richt zich op het verlichten of wegnemen van lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikpijn waardoor je je weer optimaal gezond kunt voelen.

Osteopathie werkt alleen met de handen!
Een osteopaat gebruikt voor de behandeling geen medicijnen of apparatuur. Wij gebruiken alleen onze handen. Het is een veilige methode met een lage behandelfrequentie.  Dit heeft veel tevreden patiënten tot gevolg.

Niet alleen je klacht maar jij als geheel staat centraal
Gezondheid is beweging. Alles in het lichaam heeft beweging nodig om goed te kunnen functioneren. Een osteopaat is getraind om bewegingsverlies te voelen en te bepalen of dit in relatie staat tot je klachten. De klachten de plek waar de osteopaat behandelt zitten niet per se op dezelfde plek, in je lichaam staat immers alles met elkaar in verbinding.
Een osteopaat neemt de tijd om goed naar je te luisteren en om je lichaam te onderzoeken.
Daarnaast leert een osteopaat je veel over de achtergronden van je klacht en wat je zelf kunt doen aan deze ongemakken om je gezondheid te verbeteren.  Wij werken samen met andere disciplines.

Hoe zit dat met de zorgverzekering?
De ziektekostenverzekeraars vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket. Het aantal behandelingen dat nodig is, is over het algemeen laag.
Check je vergoeding op zorgwijzer.


Stel een vraag: