Je gezondheid is in goede handen

Bij de osteopaat van Osteopathie Eemland ben je in goede handen als het om je gezondheid gaat. Onze osteopaat is deskundig in het beoordelen van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels in je lichaam. De behandeling is gericht op het verlichten of wegnemen van lichamelijke klachten, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikpijn, zodat je je weer optimaal gezond kunt voelen.

Osteopathie werkt alleen met de handen!

Het bijzondere aan osteopathie is dat we uitsluitend met onze handen werken. Geen medicijnen of apparatuur worden gebruikt, wat deze methode veilig maakt met een lage behandelfrequentie. Dit heeft geleid tot veel tevreden patiënten.

Persoonlijke benadering

Jij bent het middelpunt van onze zorg. Bij ons staat niet alleen je klacht centraal, maar jij als geheel. Gezondheid is beweging, en een osteopaat is speciaal getraind om bewegingsverlies op te sporen en te bepalen of dit in relatie staat tot je klachten. De locatie waar de osteopaat behandelt, hoeft niet per se overeen te komen met de plek waar de klachten zich uiten, omdat alles in je lichaam met elkaar verbonden is.
Onze osteopaat neemt de tijd om goed naar je te luisteren en je lichaam te onderzoeken. Daarnaast biedt zij/hij inzicht in de achtergronden van je klachten en geeft advies over wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren. We werken ook samen met andere disciplines om een holistische benadering te waarborgen.

Aantal behandelingen

Over het algemeen zijn er slechts 3 tot 5 behandelingen nodig voor merkbaar resultaat. De behandel frequentie varieert van 3 tot 6 weken tot 2 of 3 maanden tussen de behandelingen, afhankelijk van de fase van de behandeling.

Hoe zit dat met de zorgverzekering?

Benieuwd naar de vergoeding? Ziektekostenverzekeraars vergoeden osteopathie geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket.
Check je vergoeding op zorgwijzer.

Stel een vraag aan Osteopathie Eemland