Op deze pagina staat praktische informatie. Zoals de kosten voor een consult, lidmaatschap van beroepsverenigingen en de voorwaarden osteopathie. Maar ook (telefonische) bereikbaarheid, onze klachten- en geschillenregeling en privacy.

Kosten en vergoeding
Een consult bij Osteopathie Eemland kost € 85,-. Ik plan voor de afspraak 45 minuten, heel soms neemt de afspraak minder of juist meer tijd. Je betaalt voor de dienst en niet per uur. Na afloop van het consult krijg je via email een digitale factuur. Je kunt de factuur gelijk met PIN voldoen. Vergoedingen van de zorgverzekeraars voor osteopathie komen uit het aanvullende pakket. Via Zorgwijzer kun je alle vergoedingen vinden.

Bereikbaarheid
Ik ben buiten het consult bereikbaar voor de mensen die ik behandel voor vragen of advies. Dit geldt ook voor overleg met andere behandelaars. Echter tijdens mijn behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen. Over het algemeen antwoord ik binnen 2 werkdagen. Soms is het nodig om schriftelijk één en ander te communiceren. Hiervoor kan ik een vergoeding in rekening brengen.

Beroepsvereniging
Ilja de Groot/Osteopathie Eemland is lid van de Nederlandse Vereniging van Osteopathie (NVO) en het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Voorwaarden
De algemene voorwaarden osteopathie staan geregistreerd bij de SER.

Klachten/geschillen
Hiervoor zijn we aangesloten bij de klachten en geschillenregeling osteopathie van het register NRO .

Privacy
De privacyvoorwaarden van Osteopathie Eemland in het kort:
1 Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.
2 Wij gaan integer met je gegevens om.
3 We gebruiken de gegevens op een contactformulier om met je in contact te komen.
4 Als je bij ons een afspraak maakt leggen we je gegevens vast in een digitaal en beveiligd dossier.
De uitgebreide versie staat op onze privacypagina.