Nieuwe praktijkruimte Osteopathie Eemland

Nieuwe praktijkruimte Osteopathie Eemland
Impressie van de praktijk: Stadsring 157b

Met ingang van 1-7-2020 hebben wij een nieuwe praktijkruimte en is Osteopathie Eemland verhuisd naar de Stadsring 157b te Amersfoort.

Wij zijn heel blij met onze ruime en lichte nieuwe praktijkruimte aan de Stadsring 157b. Direct rechts naast de ingang vindt u onze rustig ingerichte wachtruimte. Hier halen wij u op voor het consult. De praktijk zelf is ingericht in een spreek- en behandelgedeelte met een afgeschermde kleedruimte. 

De nieuwe praktijkruimte van Osteopathie Eemland is goed bereikbaar met OV, fiets en auto met 2 bushaltes en parkeergarage “Beestenmarkt” binnen 250 meter van de ingang van ons pand.

Door de verhuizing zijn we direct goed bereikbaar voor mindervaliden, met een rolstoelhelling en een drempel-arm pand. Uiteraard is dit ook voor mama’s met buggy of kinderwagen fijn.

Kom gauw kennismaken met onze nieuwe locatie! 

Alle pluspunten van Stadsring 157B op een rij:
  1. Rolstoeltoegankelijk
  2. Ruimere openingstijden
  3. Fijne wachtruimte
  4. Optimaal binnenklimaat (zie kopje luchtreiniging)
  5. Ruime kleedhoek met kapstok
  6. Gelegenheid tot handen wassen
  7. Meer natuurlijk licht
  8. Meer ruimte
  9. Goed bereikbaar met OV, fiets en auto

Incontinentie bij kinderen

In september volgde ik de cursus incontinentie bij kinderen. Erg interessant om meer te leren over hoe regulier onderzoek naar incontinentie bij kinderen plaatsvindt. Ook welke oorzaken en problemen hierbij voorkomen.

Maar juist natuurlijk ook hoe wij als osteopaat met incontinentie bij kinderen in aanraking komen. En wat wij kunnen doen bij plasproblemen bij kinderen. Hierdoor kan ik nog beter helpen bij mijn volgende clientjes met incontinentie klachten.

foto cursusmap incontinentie bij kinderen

Luchtreiniging praktijk

Wij hebben geïnvesteerd in luchtreiniging en luchtbevochtiging om het binnenklimaat in de praktijk zo schoon en veilig mogelijk te krijgen. De luchtreinigers zorgen samen met de  luchtbevochtiger voor een beter binnenklimaat. Daarnaast luchten we de praktijk regelmatig. Daarom ben ik er van overtuigd dat dit pakket bijdraagt aan het behoud van jouw en mijn gezondheid!

Read More